Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Nedenstående betingelser er gældende for nethandel på www.butikaleta.dk

 

Forsendelse

Fragt og levering til adresse i Danmark foregår via Postnord. Postnord er dedikerede til, at gøre deres forretning stadigt mere bæredygtigt; her bruger de i stigende grad el-biler, og klimakompenserer deres pakker, samtidig med at kunne levere konkurrencedygtige priser.

Pakker til afhenting ved pakkeshop koster som standard 35-36 DKK. Pakker til hjemmelevering koster som standard 48-50 DKK.

Ved samlet køb over DKK 599 er fragt og levering gratis.

Varer afsendes tirsdag-fredag, samt lørdag hvis bestillingen er inden kl. 13.00. Vi stræber efter at sende varer enten dagen de bestilles, eller hverdagen derefter.
Vær venligst opmærksom på, at ordrer i webshoppen efter lørdag kl. 13.00 først bliver afsendt den følgende tirsdag!

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Der kan opstå længere leveringstider i forbindelse med eksempelvis julehandel. 

Varer kan bestilles til gratis afhentning i butikken på Danmarksgade 35B, 9000 Aalborg.

Per 1/1/23 tilbyder PostNord desværre ikke længere hjemmelevering om lørdagen. Vær venligst opmærksom på dette, hvis du benytter dig af leveringstypen 'MyPack Home' - Hjemmelevering!

 

Betaling

Vi hæver pengene på dit kort, efter pakken er afsendt fra Butik Aleta.

Du har mulighed for at betale med MobilePay, Dankort, Dankort/Visa, Visa og Mastercard på butikaleta.dk.

 

Materiale

Vi leverer naturligvis i bæredygtigt materiale, i form af bionedbrydelige forsendelsesposer. Poserne er fremstillet af resterne fra sukkerørsproduktion i Brasilien, og bliver færdigbehandlet her i Danmark.


Desuden anvender vi de plastposer vi modtager varer i til forsendelse, for at mindske spild i forretningen. Det vil sige, at du måske modtager en pose der har været åbnet, er lidt hullet og har et mærkat på til en anden vare - det er altså ikke en fejl! :)

Vores trykmateriale bliver fremstillet af SoloGrafisk A/S, som er en lokal, nordjysk virksomhed, med stort fokus på bæredygtige materialer - dermed er alt du modtager i din forsendelse fra Butik Aleta gennemtænkt, og så bæredygtigt som muligt!

 

Ombytning og returnering

Er varen ikke helt som du havde forventet, eller er det den forkerte størrelse, farver eller noget lignende, og ønsker du den derfor ombyttet til en ny vare, skal du sende varen til 

Butik Aleta

Danmarksgade 35B

9000 Aalborg 

Forsendelsen til butikken er for kundens egen regning, Butik Aleta betaler for forsendelse af den nye vare til kunden. Dette sker først efter den originale vare er modtaget.

 

  • Skriv til os på mail: butikaleta@gmail.com hvis du ønsker at få ombyttet varen, så vi kan reservere varen til dig, hvis den er på lager, eller bestille en ny hjem til dig!

 

Ønsker du i stedet at få pengene retur for dit køb på www.butikaleta.dk, kan dette gøres inden for 14 dage. De 14 dage træder i kraft fra du har modtaget varen.

Det er vigtigt at du tager kontakt til os, hvis du ønsker at returnere dit køb og få dette refunderet! Gør dette via email, telefon eller sms, inden du sender varen retur!

Du betaler selv for fragt af varer, der returneres.

Du vælger dermed også selv forsendelsesmetode ved returnering.

Varer kan også returneres indenfor de 14 dage i den fysiske butik på Danmarksgade 35B i Aalborg. Det er vigtigt at returpakken sendes direkte til butikkens adresse, og ikke til eventuelle udleveringssteder.

Pengene for købet tilbagebetales efter vi har modtaget varen, og denne lever op til standarderne og reglerne for fortrydelsesretten, til den konto, som blev anvendt til købet.

 

Reglerne for fortrydelsesret og returnering træder kun i kraft, hvis varen returneres i samme stand, som de blev modtaget. Varen skal dermed ikke vise tegn på brug.

Du behøver ikke anvende samme forsendelsesmateriale som du modtog pakken i, skriv til os hvis du er i tvivl om, hvordan du best sikrer pakken!

NB: Vi tager ikke strømper og strømpebukser retur!

 

Reklamation

Du har 24 måneders reklamationsret, dvs at er der en mangel ved den vare du modtager, kan denne blive repareret, returneret eller ombyttet, eller der kan gives et afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete sag.

Reklamationen er kun berettiget hvis manglen ikke er opstået i forbindelse med fejlagtigt brug eller lignende skadeforvoldende adfærd.

Dermed skal du også sørge for at reklamere i rimelig tid, indenfor to måneder, efter at manglen er opdaget.